Sekran Perhekahvila

Kirkonkylän perhekahvila kokoontuu sekralla perjantaisin n. 9.15-12. Tarkempaa tietoa viikottaisista kokoontumisista löydät facebookista Tyrnävän Perhekahvilat-ryhmästä. Tervetuloa!

Tyrnävän Seurojentalo eli Sekra (Torilla, Ketolantie 4).

Jos haluat perhekahvilan postituslistalle,

laita maililla yhteystietosi:

mlltyrnavanyhdistys(at)gmail.com

Postitamme perhekahvilan ajankohtaisia tapahtumia perhekahvilan kävijöille.

Tyrnävän Sekra

Sekran perhekahvilassa on tilava sali, jossa lapset saavat touhuta ja temmeltää. Lapsille on tarjolla erilaisia leluja, palapelejä, pelejä ja kirjoja sekä ennen kaikkea samanikäistä seuraa. Lasten leikkien ja touhujen lomassa vanhemmat voivat tutustua toisiinsa, vaihtaa kuulumisia sekä keskustella päivänpolttavista asioista.

Sekran lattia on liukas, joten mukaan kannattaa ottaa sisätossut/-kengät. Talviaikaan salissa on myös hieman vilpoista, joten ainakin itselle on hyvä laittaa lämpimästi päälle. Lapsillahan ei useinkaan tule kylmä, koska he touhuavat niin innolla.

Perhekahvilaan voi ottaa omat eväät, keittiöstä löytyy mikro. Muuten on tarjolla kahvia/teetä, mehu ja keksit 1€/perhe. Mahdollisuus ostaa myös Pömilän ruokaa, lisätietoja perhekahvilan vapaaehtoisilta.

Kannetaan kortemme kekoon kahvilassa yhdessä: autellaan tarpeen mukaan ruoan- ja kahvin esillelaitossa ja hoidetaan loppusiivous yhdessä tuumin. Näin jokaiselle jää hyvä mieli vapaaehtoistyöstä, eikä kenellekään taakka käy liian suureksi. Tervetuloa mukaan!

Perhekahvilavastaava Salla Piirainen,

sallapiirainen(at)hotmail.com