Tukijat ja yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneina meillä ovat Tyrnävän kunta, Tyrnävän Tempaus sekä Tyrnävän seurakunta. Kunta tukee toimintaamme muun muassa vuosittaisella toiminta-avustuksella, Tempaus ja seurakunta ovat antaneet tilojaan käyttöömme. Kirkonkylällä käytössämme on Sekran kahvio ja sali, Murrossa seurakunnan kerhotilat Kauttarannantiellä.

Uutena yhteistyökumppanina meillä on Ravintola Pömilä joka toimittaa kerran viikossa lämpinän ruuan kylän perhekahvilaan kohtuu hintaan.

Lions Club Tyrnävän kanssa olemme viime vuosina tehneet lukuisissa tapahtumissa yhteistyötä. Perunamarkkinat ovat yksi hyvä esimerkki, Lions Club tapahtuman organisoi ja me toimimme heille ruokalan ja kahvion pitäjänä tapahtumassa. Myös toisinpäin homma toimii erittäin hyvin, saamme Lionseilta hyvin apuja meidän tapahtumiin, jos tarvetta ilmenee. Esimerkkinä talvitapahtuman liikenteenohjaus, ilman sitä emme pärjäisi.

Tyrnävän Osuuspankki on mukana yhteistyökumppanina tapahtumissamme. Talvitapahtumassa saamme joka vuosi nauttia Tyrnävän Osuuspankin tarjoamat makkarat ja mehut.