Ilmoittautumiset

Olen kiinnostunut osallistumaan maksuttomaan liikuntaleikkikoulu-ohjaajakoulutukseen Oulussa 10.-11.10.2020 klo.9-17. Samalla sitoudun ohjaamaan MLL Tyrnävän yhdistyksen liikkareita vähintään vuoden ajan (kevät- ja syyslukukausi 2021).

Liikuntaleikkikoulu- ohjaajan rikostaustaote selvitetään ennen liikkaritoiminnan aloittamista. MLL Tyrnävän yhdistys toiminnan järjestäjänä tilaa lasten kanssa toimimiseen tarvittavan rikostaustaotteen ohjaajan suostumuksella.

Ilmoittautuminen koko perheen maksuttomaan elokuvatapahtumaan!

Mukaan mahtuu enintään 50 henkilöä. Ethän tule tapahtumaan, jos sinulla on flunssan oireita. Varaamme oikeuden perua tapahtuman lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli koronatilanne niin edellyttää.

Tarvitsemme kaikkien osallistujien nimi- ja yhteystiedot, jotta mahdolliset tartuntaketjut voidaan myöhemmin selvittää. Ilmoita jokainen osallistuja erikseen! Tiedot tarkistetaan tapahtumaan saapuessanne. Tietoja säilytetään kolme viikkoa, jonka jälkeen ne hävitetään.

Hakemukset

MLL Tyrnävän yhdistys on saanut rahalahjoituksen, joka lahjoittajien toiveesta ohjataan vähävaraisten tyrnäväläisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. MLL Tyrnävän yhdistys on erittäin kiitollinen saamastaan lahjoituksesta ja luottamuksen osoituksesta!

MLL Tyrnävän yhdistys jakaa avustusta nyt syyskauden ohjattuun ja säännölliseen harrastustoimintaan. Avustus myönnetään vain harrastusmaksuun (ei tarvikkeisiin, välineisiin, vaatteisiin, leireihin, vakuutuksiin, jäsenmaksuihin, matkoihin tms.). Avustuksen tavoitteena on edistää vähävaraisten perheiden 10-18 -vuotiaiden nuorten harrastusta. Avustuksella edistetään yhdenvertaisia, tasa-arvoisia ja saavutettavia harrastusmahdollisuuksia vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille sekä mahdollistetaan syrjäytymisvaarassa olevien harrastustoimintaa.

Avustushakemukset käsittelee luottamuksellisesti kaksi MLL Tyrnävän vapaaehtoista noin viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta. Päätöksestä ilmoitetaan sähköpostitse. Mahdollinen avustus maksetaan vain lapsen tai nuoren joukkueen tai harrastusjärjestön tilille laskun mukaisesti. Avustusta ei makseta rahana. Jokaiselle hakijalle täytetään erillinen avustushakemus. Avustusta jaetaan niin kauan, kuin lahjoitusvaroja riittää.

Vähävaraisuuden määrittelyssä käytetään suuntaa-antavasti Tilastokeskuksen pienituloisuusrajoja

Hakemuslomake aukeaa 31.8.2020 klo.18.

Taloudellista tukea vähävaraisen perheen lasten ja nuorten harrastustoimintaan

Saako perheenne tukea harrastustoimintaan muualta? *