Leikki-ikäiset

ALLE KOULUIKÄISTEN TOIMINTAA

Liikuntaleikkikoulu aloittaa toimintansa syyskuun alussa ja on aina toukokuulle saakka. Molempiin ryhmiin otetaan noin 16 -20 lasta. Ryhmiin haku on elokuun lopussa.

Muskari toimii myös syksyllä ja keväällä. Johon ilmoittautuminen on elokuun aikana.

Perhekahvila toiminta on kaikille avointa, matala kynnys tulla tutustumaan toimintaan. Perhekahvilat pyörivät pääsääntöisesti syyskuusta - toukokuuhun. Ja mahdollisuuksien mukaan yritetään kesälläkin keksiä toimintaa vapaaehtoisten jaksamisen mukaan.

Perheliikunta kokoontuu myös syyskuusta - toukokuuhun. Helppo tapa tutustua toisiin perheisiin ja luoda koko perheelle yhteinen harrastus.

Sählykerho alkaa 5-vuotiaista, toiminta syyskuusta aina toukokuun loppuun.

Dance Mix ei ole MLL:n yhdistyksen omaa toimintaa, mutta Heidi Kilkki antaa yhdistyksemme jäsenille jäsenalennuksen.

Perhekahvilalle on laitettu oma facebook, joten käykäähän tykkäämässä.

Perheliikunnan loppuhetkestä
Perhekahvilan retkeltä 2011