Kouluikäiset

Kuva:MLL/Anna Autio

Kouluikäisille meillä on säännöllisenä toimintana salibandy-kerho. Isommat koululaiset voivat tulla myös nuorten kahvilaan.

Otamme erittäin mielellämme vastaan kouluikäisten toiveita ja ideoita toiminnan suhteen.Kouluikäiset ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumien järjestelyihinkin kuten kevään 2018 kepparitapahtuma osoitti :)

Koululaiset, laittakaapa IDEA-boxin kautta toiveita ja vinkkejä tulemaan!

Kepparitapahtuma järjestettiin 26.5.2018 Kotihalmeen leikkipuistossa. Tapahtumaan osallistui runsaslukuisesti lapsia ja keväinen sääkin suosi. Ristikkoluokassa palkittiin kaikki osallistujat ja muissa luokissa kolme nopeinta. Kaikki osallistujat saivat mukaansa Suomen eläinsuojeluyhdistyksen lahjoittamat hevosen hoito-oppaat.

Tapahtuma oli täysin lasten ideoima ja toteuttama. Vapaaehtoiset vanhemmat auttoivat vain esteiden rakentamisessa. Kiitos kaikille vanhemmille avusta ja lapsille suuri kiitos huikeasta ideasta sekä tapahtuman toteuttamisesta! MLL:n Tyrnävän yhdistys tarjosi osallistujille sekä kannustajille mehua ja keksejä.

kepparitapahtuman kauneuskilpailun voittanut keppari
kepparitapahtuman puuhatytöt