Kouluikäiset

Syyslomalla 2019 järjestimme maksuttoman touhukerhon 1-6.luokkalaisille lapsille. Kolmen kerhopäivän aikana ehdittiin touhuta monenlaista yhdessä. Lapset olivat reippaita ja innokkaasti mukana kaikessa touhussa! Mukana oli 16-19 lasta ja 3-4 MLL Tyrnävän yhdistyksen vapaaehtoista aikuista. Kiitos kaikille ❤

Otamme erittäin mielellämme vastaan kouluikäisten toiveita ja ideoita toiminnan suhteen.

Kouluikäiset ovat erittäin tervetulleita mukaan tapahtumien järjestelyihinkin!

Koululaiset, laittakaapa IDEA-boxin kautta

toiveita ja vinkkejä tulemaan!

Kepparitapahtuma järjestettiin 26.5.2018 Kotihalmeen leikkipuistossa. Tapahtumaan osallistui runsaslukuisesti lapsia ja keväinen sääkin suosi. Ristikkoluokassa palkittiin kaikki osallistujat ja muissa luokissa kolme nopeinta. Kaikki osallistujat saivat mukaansa Suomen eläinsuojeluyhdistyksen lahjoittamat hevosen hoito-oppaat. Tapahtuma oli täysin lasten ideoima ja toteuttama. Vapaaehtoiset vanhemmat auttoivat vain esteiden rakentamisessa. Kiitos kaikille vanhemmille avusta ja lapsille suuri kiitos huikeasta ideasta sekä tapahtuman toteuttamisesta! MLL:n Tyrnävän yhdistys tarjosi osallistujille sekä kannustajille mehua ja keksejä.

kepparitapahtuman puuhatytöt