MLL Tyrnävän yhdistys

Tyrnävän yhdistyksellä on pitkät perinteet; yhdistys on perustettu jo vuonna 1925.

Toimimme vapaaehtoisin voimin tyrnäväläisten lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Toimintaamme kuuluvat perhekahvilat, erilaiset kerhot ja tapahtumat sekä  EU-ruoka-avustusten jako yhdessä Tyrnävän seurakunnan kanssa.

Lisäksi osallistumme valtakunnallisiin keräyksiin, esim. Lapset Ensin- sekä Hyvä joulumieli- keräys, jonka puitteissa useat vähävaraiset tyrnäväläiset perheet saavat joulun alla lahjakortin.

Yhteistyökumppaneitamme ovat Tyrnävän kunta, Tyrnävän Tempaus sekä Tyrnävän seurakunta. Kunta tukee toimintaamme muun muassa vuosittaisella toiminta-avustuksella, Tempaus ja seurakunta ovat antaneet tiloja käyttöömme. Kirkonkylällä käytössämme on Sekran kahvio ja sali, Murrossa seurakunnan kerhotilat Kauttarannantiellä.

Lions Club Tyrnävän kanssa olemme viime vuosina tehneet lukuisissa tapahtumissa yhteistyötä. Perunamarkkinat ovat yksi hyvä esimerkki, Lions Club organisoi tapahtuman ja me toimimme heille ruokala-kahvion pitäjänä tapahtumassa. Myös toisinpäin homma toimii erittäin hyvin, saamme Lionseilta hyvin apuja meidän tapahtumiin, jos tarvetta ilmenee. Esimerkkinä talvitapahtuman liikenteenohjaus, ilman sitä emme pärjäisi.

Tyrnävän Osuuspankki on mukana yhteistyökumppanina tapahtumissamme. Talvitapahtumassa saamme joka vuosi nauttia Tyrnävän Osuuspankin tarjoamat makkarat ja mehut.

Ravintola Pömilä toimittaa kerran viikossa lämpimän ruuan kylän perhekahvilaan kohtuuhintaan.

Kannatusjäsen

MLL Tyrnävän yhdistyksen kannatusjäsen. Kiitos tuesta!