Murron perhekahvila

Murron perhekahvilan tapaamiset parillisina viikkoina

torstaisin klo 10 - 12

Kauttaranta 12 A 2 (SRK:n kerhotila)

Jos haluat perhekahvilan postituslistalle,

laita maililla yhteystietosi:

mlltyrnavanyhdistys(at)gmail.com

Postitamme perhekahvilan ajankohtaisia tapahtumia perhekahvilan kävijöille.

Murron perhekahvila on tiloiltaan siisti, viihtyisä ja mukavan kotoinen ja lämpöinen paikka. Lapsille on tarjolla erilaisia leluja, pelejä ja kirjoja sekä ennen kaikkea samanikäistä seuraa. Lasten leikkien ja touhujen lomassa vanhemmat voivat tutustua toisiinsa, vaihtaa kuulumisia sekä keskustella päivänpolttavista asioista.

Perhekahvilassa on tarjolla kahvi/tee, mehu ja keksit 1€/perhe. Mukaan voi ottaa halutessaan myös omat eväät.

Kannetaan kortemme kekoon kahvilassa yhdessä: keitellään jokainen vuorollaan kahvit/teet ja hoidetaan loppusiivous yhdessä tuumin. Näin jokaiselle jää hyvä mieli vapaaehtoistyöstä, eikä kenellekään taakka käy liian suureksi! Tervetuloa mukaan!

Murron perhekahvila kokoontuu jatkossa joka toinen viikko (parilliset viikot), vapaaehtoisten ja kävijöiden vähyyden vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut antamaan aikaasi perhakahvilatoiminnan hyväksi, ota yhteyttä Katariinaan.

Perhekahvilavastaava Katariina Rautiainen,

katariina.rautiainen(at)gmail.com