Kesän perheretki Ranualle 15.7!

6.6.2023

Kesän 2023 perheretki suuntautuu Ranuan eläin- ja kotieläinpuistoon. Lisäksi tietenkin "pakollinen" pysähdys Fazer Storessa!

Ranuan eläinpuistossa asuu arktisia eläimiä;  yhteensä noin 50 pohjoista ja arktista eläinlajia ja hieman yli 150 eläinyksilöä.  Eläinpuistossa asustaa Suomen ainoa jääkarhu, ja lisäksi siellä on susia, ilveksiä, ahmoja, ruskeakarhu, naaleja, pöllöjä, hirviä, poroja, saukkoja ja paljon muuta! Kotieläinpuistossa pääsee tutustumaan moniin erilaisiin eläimiin; kaneihin, possuihin, poneihin, lehmiin, vuohiin, viiriäisiin, marsuihin, lampaisiin, ankkoihin, kalkkunoihin ja kanoihin. Eläimet tulevat mielellään kosketusetäisyydelle! Kotieläinpuisto sijaitsee eläinpuiston alueella. 

MurrrMurrr - linnassa eläinpuiston pihapiirissä on maksuton Nallenäyttely! Näyttelyssä on nalleja eri puolilta maailmaa, lisäksi joukossa on lukuisia Nalle Puh ja Karhuherra Padington - nalleja.  Kokoelmassa on myös Ranuan MurrrMurrr linnassa valmistettu jääkarhu.

Perheretki on helppo, rento ja iloinen tapa tehdä kesäinen reissu! Linja-autokyyti vie turvallisesti Tyrnävältä Ranualle ja takaisin. Puistossa voi vapaasti kulkea omaan tahtiin ja nauttia omia retkieväitä tai ostaa eväitä paikanpäältä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Ilmoittautumiset - osiossa! Ilmoittautuminen päättyy 2.7.2023. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!