Lapset ja nuoret kutsutaan mukaan suunnittelemaan MLL100-juhlavuoden korua!

18.1.2020

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry ja Tira Jewellery Oy kutsuvat kaikki lapset ja nuoret osallistumaan MLL:n 100-vuotisjuhlavuoden koruteoksen suunnittelutyöhön.

Piirrä, maalaa tai muotoile oma teos aiheesta 'juhlapäivä' ja lähetä teoksesi (piirustus, maalaus tai vaikka valokuva muovailuvahalla tai savella tehdystä teoksesta) 10.3.2020 mennessä osoitteella: 


Mannerheimin Lastensuojeluliitto
Juhlavuoden koru
PL 141 
00531 Helsinki


Kirjoita teoksesi taakse omat yhteystietosi ja ikäsi. Voit halutessasi kertoa kuvan takana siitä, mitä kuvassa tapahtuu.


Kaikki määräaikaan mennessä vastaanottamamme teokset pääsevät osaksi juhlavuoden koruteoksen suunnittelutyötä luonnoksina, joiden pohjalta Tira Jewellery Oy muotoilee MLL:lle ensimmäisen lasten innoittaman koruteoksen MLL:n 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

Juhlavuoden korun suunnittelutyöhön voivat osallistua yhdellä teoksella per henkilö kaikki teoksen lähettämishetkellä alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret. Lasten ja nuorten teokset aiheesta 'juhlapäivä' toimivat innoittajana ja inspiraationlähteenä koruteokselle. Näiden teosten pohjalta suunnitellaan isompi juhlavuoden koruteos sekä pienempi käyttökoru myyntiin. 

Korun suunnittelutyöstä ja muotoilusta tekijänoikeudet kuuluvat suunnittelija Minna Meskaselle sekä Tira Jewellery Oy:lle. MLL ja Tira Jewellery muistavat lopullisen teoksen luonnoksiksi valittujen töiden tekijöitä MLL:n Lasten design -diplomilla ja kuluttajamyyntiin suunnitelulla korulla. MLL ja Tira Jewellery saattavat käyttää saamiaan teoksia esimerkiksi sosiaalisen median julkaisuissa. Jos et halua omaa kuvaasi käytettävän, kirjoitathan kuvan taakse tekstin 'Ei saa julkaista.'

Nyt kaikki tyrnäväläiset lapset ja nuoret mukaan korun suunnitteluun!