Isovanhemmille

Mummit ja vaarit ovat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita, luotettavia aikuisia, jotka haluavat antaa aikaansa lapsille. Mukaan lähtemiseen ei tarvita erityistaitoja tai kokemusta, jokaisen tiedot ja taidot ovat yhtä lailla tärkeitä.

Mummiksi ja vaariksi voi jokainen ryhtyä omilla ehdoillaan ja päättää itse, kuinka pitkäksi aikaa ja kuinka usein voi osallistua. Mummi ja vaari eivät voi toimia yksittäisissä perheissä vaan he toimivat esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, kirjastossa sekä MLL:n perhekahvilassa ja kerhossa.

Jos tunnet itsesi tai tiedät jonkun vanhemman ihmisen joka kaipaa lasten/nuorten iloa elämään- ota yhteyttä yhdistykseen, niin katsomme millainen toiminta sinua/häntä parhaiten miellyttää.

Tyrnävällä mummit ja vaarit ovat tällä hetkellä  erilaisissa touhuissa mukana, esim.

*perhekahviloissa

Kiinnostuitko toiminnasta? Ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme mummi ja vaari- vastaavaan:Paula Lydman, paulalydman(at)gmail.com

MLL/Matti Matikainen

Lukumummi- ja vaaritoiminnan tarkoituksena on tarjota lapsille lisää lukukokemuksia sekä innostaa heitä lukemisen pariin yhteisten lukutuokioiden avulla.

Toiminta on suunnattu 2.-6.-luokkalaisille lapsille, jotka jo hallitsevat lukemisen alkeet. Lukumummien ja -vaarien tuokiot eivät korvaa opetusta tai erityisopetusta!

Lukumummi- ja vaaritoimintaan mukaan tulevat luokat saavat oman lukumummin tai -vaarin, joka käy säännöllisesti lukemassa kirjaa sellaisten lasten kanssa, joilla on hankaluuksia lukemissujuvuuden kanssa.

Mummi tai vaari- kiinnostaisiko tällainen toiminta?

Ota yhteyttä meihin, niin suunnitellaan yhdessä!