Isovanhemmille

Mummit ja vaarit ovat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita, luotettavia aikuisia, jotka haluavat antaa aikaansa lapsille. Mukaan lähtemiseen ei tarvita erityistaitoja tai kokemusta, jokaisen tiedot ja taidot ovat yhtä lailla tärkeitä.

Mummiksi ja vaariksi voi jokainen ryhtyä omilla ehdoillaan ja päättää itse, kuinka pitkäksi aikaa ja kuinka usein voi osallistua. Mummi ja vaari eivät voi toimia yksittäisissä perheissä vaan he toimivat esimerkiksi päiväkodissa, koulussa, kirjastossa sekä MLL:n perhekahvilassa ja kerhossa.

Jos tunnet itsesi tai tiedät jonkun vanhemman ihmisen joka kaipaa lasten/nuorten iloa elämään- ota yhteyttä yhdistykseen, niin katsomme millainen toiminta sinua/häntä parhaiten miellyttää.

Tyrnävällä mummit ja vaarit ovat tällä hetkellä  erilaisissa touhuissa mukana, esim.

*perhekahviloissa

Kiinnostuitko toiminnasta? Ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksemme mummi ja vaari- vastaavaan:Paula Lydman, paulalydman(at)gmail.com

MLL/Matti Matikainen